Behandlingar

Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar och produkter. Här hittar du både klassiska ansiktsbehandlingar, hudföryngring och mer avancerade behandlingar.


algneedling

Biomicroneedling-algneedling

Avancerad behandling, Hudföryngring

Den nya tidens microneedling helt utan nålar, smärta eller blod! Algneedling skapar 3 miljoner mikrokanaler jämfört med klassisk microneedling som skapar ca 1miljon mikrokanaler. Svampspiklar är en slags kiselhaltig biomikronål som utvinns ur sötvattensvampen. Det stimulerar hudens både epidermis och dermis. Det kan ses som pulver för blotta ögat och som en vass stavkristall under mikroskopet.  Kan precis som klassisk microneedling användas för behandling av: Acneärr & ärr, Pigmenteringar, Solskador. förstorade porer/ fet hy, ojämn hudton, rynkor/ fina linjer. Bio-Microneedling är mycket effektivt även vid aktiv acne. Det går att behandla ansikte, hals, dekolletage men också andra områden såsom händer, mage, rygg, lår etc. 


Priser

inkl. behandlande ampull för att förstärka resultatet
45 min | 1990:-

per behandling inkl. behandlande ampull
Kur: 45 min | 1495:- x 4

Dermaplane Pro

Dermaplanepro

Avancerad behandling

En skön och avslappnadebehandling där gamla död hudceller avlägsnas och huden blir klar, fräsch och föryngrad. Dermaplanepro exfolierar hela ansiktet med hjälp av en specialanpassad skalpell. Gamla hudceller avlägsnas, cellförnyelsen kickas igång och huden får ökad cirkulation. Fina linjer, porer samt akneärr kan minskas. Efterföljande produkter som även används hemma tas bättre upp av huden och som bonus avlägsnas alla vellushår (persikofjun) Du får en fantastisk len, klar och fräsch hud med ett direkt Glow. Använder du smink kommer den att sitta perfekt efter denna behandling.


Dermaplan pro logo

Priser

60 min | 995:-

1 gång/månad
Kur: 60 min | 895:- x 3

Om du bokar den i samband med en annan av ansiktsbehandlingarna som tex. Akne out, hudterapeutens val eller någon av de andra klassiska ansiktsbehandlingarna.
Tillägg: 60 min | 699:-

PRX behandling

Prx-T33

Hudföryngring, Avancerad behandling

PRX är nästa generations Anti Age behandling helt utan nålar med anmärkningsvärda resultat och kort återhämtningstid. Behandlingen kombinerar två väldokumenterade och potenta ingredienser i en unik patenterad formula. Ger både omedelbar och långsiktig effekt. PRX-T33 påverkar direkt hudens pigmentceller, ämnesomsättning och vävnadstillväxt.


Priser

Ansikte: 45 min | 1995:-

Ansikte + hals eller decolltage: 45 min | 2495:-

1 gång/veckan
Kur: 45 min | 1499:- x 4

Microneedling

Microneedling

Hudföryngring, Avancerad behandling

Microneedling är det senaste genombrottet inom hudföryngring och har idag blivit en väldigt populär behandlingsmetod. Metoden går ut på att man med hjälp av nålar orsakar en kontrollerad, fraktionerad mindre skada i huden. Kroppens naturliga reaktion på detta är att den vill reparera skadan och återuppbygga huden. Nålbehandlingen stimulerar hudens tillväxtfaktorer och produktionen av kollagen samt elastin och kanalerna som skapas ökar hudens upptagningsförmåga av fukt, vitaminer, mineraler och andra näringsämnen. En suveränt bra behandling som ger resultat redan efter första gången! 


Priser

Ansikte med anpassat serum för din hudtyp: 45 min | 1495:-

För bästa resultat rekommenderas en kur på 4-6 gånger med Ca 4 veckor emellan
Ansikte med serum BOTOX LIKE MESO COCKTAIL: 45 min | 1595:-

Ansikte och hals: 60 min | 1695:-

För bästa resultat rekommenderas en kur på 4-6 med Ca 2 veckor mellan
Lip plumping med ett specialanpassat läppserum : 15 min | 599:-

Insipirationsbild behandling 4

Infuzion 2.0

Hudföryngring, Avancerad behandling

Behandlingen har tagit nästa nivå! Nu behandlas även huden innan med 3D-padz som inehåller bl.a glukosyra som med sina små molekyler exfolierar huden på djupet, påskyndar cellförnyelsen och tar bort döda hudceller. Behandlingen avslutas sedan med The Mazk som innehåller äppelstamcellsextrakt som har samma egenskaper som mänskliga celler och stimmulerar nyskapandet av nya celler. Infuzion är en revolutionerade behandling som slussar in skinboosters tre millimeter ner i huden! Man för ner hyaluronsyra med hjälp av galvaniserad ström med en patenterad roller som rullas över hudytan. Fyra olika zoner går att behandlar: Ansikte, Hals, decolletage och Händer. Det går även fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor kring munnen. Fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet!


Infuzion logo

Priser

Volymizer 2.0 2540:-
45 min | 2100:-

7-10 dagars intervall
Kur: 45 min | 5800:- x 3

IMG 20210122 134539-87

LED-ljusterapi

Hudföryngring, Ansiktsbehandling

LED-ljusterapi stimulerar cellulär aktivitet, inklusive fibroblaster som producerar kollagen, ett ämne som ger ung hud dess fylliga utseende. Kollagenproduktionen hjälper till att minimera fina linjer och rynkor, behandla solskador och hudbristningar och minska rodnad efter mer aggressiva IPL- eller laserbehandlingar. Behandlingen inleds med rengöring, enzym peeling, anpassat serum efter hudtyp, 30min ledmask med anpassad färg efter hudtyp. Avslutande kräm.


Priser

40 min | 599:-

För bästa effekt görs denna behandling i kur, 1-2 gång/veckan totalt 8 gånger
40 min | 499:- x 8

Hydramine eye lift

Eye lifting treatment

Ansiktsbehandling, Hudföryngring

En fantastisk föryngrade ögonbehandling med hjälp av ström. Eye Lifting Treatment är en ny innovativ ögonbehandling som effektivt minimerar och reducerar synliga tecken på trötthet och åldrande kring ögonen. Behandlingen bygger på muskelstimulering av ögonområdet, vilket ger ett optimalt resultat på "trötta" ögon, linjer och rynkor. Likaså bidrar muskelstimuleringen till förbättrad cirkulation som dränerar vänaden på överflödig vätska och slaggämnen. Resultatet är ett piggare utseende med mindre framhävda linjer och rynkor. Kan kombineras med Hydradermie Lift!


Hydradermie logo

Priser

Rekommenderad behandlingskur: 1 gång/vecka i 3 veckor.
40 min | 799:-

Insipirationsbild behandling 1

Hydradermie lift

Ansiktsbehandling, Hudföryngring

Ansiktslyft med hjälp av ström. Ett riktigt lyft för trötta ansiktsdrag. Mild microström stimulerar utvalda muskler på halsen och i ansiktet till kontraktion, vilket resulterar i ett ungdomligare och piggare utseende. Ansiktskonturen blir mer väldefinierad, linjer och rynkor mildras och huden känns spänstigare. För bästa resultat rekommenderas en kur med behandlingar. Finns även som ögonbehandling, Eye Lifting Treatment. Behandlingen börjas med en härlig avtvätt och en fantastisk syra peeling för att öppna upp och ge huden glow. Därefter utförs själva muskelstimuleringen med ett serum som innehåller aktiva föryngrande ingredienser. En skön massage och mask avslutar din fantastiska behandling. Du går ifrån salongen men ett piggare utseende och en hud med lyster.


Hydradermie logo

Priser

Hela ansiktet: 60 min | 1195:-

Express: 30 min | 699:-

Dermaplanepro + Infuzion 2.0

Avancerad behandling, Hudföryngring, Kombinationsbehandling

En fantastisk duo där dermaplanepro banar väg och öppnar upp huden för att ge bästa resultatet av Infuzion. Behandlingen börjar med dermaplanepro behandlingen och därefter utförs Infuzion så att boostern med hyaluronsyra slussas ner lättare i huden. För mer information och kontraindikationer kan ni läsa mer om under varje specifik behandling.


Priser

75 min | 2595:-

Färgning och styling

Fransar & Bryn

Färgning av fransar och bryn samt vaxning/plockning med professionella produkter från Brow by mii. Behandlingen börjas med att fransarna och brynen färgas med en hållbar färg från märket Brow by mii. Det blandas till en passande färg till brynen eller om du har några andra önskemål. Efter det läggs ett skonsamt vax anpassad för huden kring ögat för att ta bort alla små strån och huden efterlämnas mjuk och len. För att få den sista perfekta formen kan några strån även plockas. Till sist stylas brynen men en high lighter och consealer samt en brow gel som formar brynen till mer fyllighet.


Priser

Brynvax och plock samt styling : 20 min | 249:-

Brynfärg med vax, plock och styling: 30 min | 499:-

Frans och brynfärg med vax, plock samt styling: 45 min | 549:-

Fransfärgning och brynstyling med vax och plock: 40 min | 349:-

Fransfärg: 30 min | 295:-

Hybridbryn

Fransar & Bryn

Hybridbryn är det senaste innom brynfärgning. En hybridfärgning är en korsning mellan en vanlig färg och henna. Det är en färg som sitter bättre än en vanlig färg. Det finns 6 olika nyanser att välja på och dom kan blandas med varandra för att få en mer anpassad färg. Hållbarheten är ca 7-10 dagar på huden beroende på hudtyp och eftervård. Hållbarheten på strån är upp till 7 veckor. Färgen täcker gråa strån väldigt bra och bättre än vanlig färg. Vet man att man har en känslig hud kan ett allergitest göras innan på salongen.


Priser

Färgning bryn med fransfärgning 795:-
Färgning bryn: 45 min | 695:-

Freezepen

Avancerad behandling

Frysning av godartade hudförändringar.


Priser

1 mindre prick/fläck: 600:-

2-3 mindre prickar /fläckar: 800:-

Fler än 3 mindre prickar/fläckar eller 1 större: 1000:-

Treatment Antirouge

Ansiktsbehandling

En ekologisk ansiktsbehandling för känslig hud. Förebygger och motverkar ytliga blodkärl samt passar hud med rosacea.


Priser

40 min | 649:-

Kur: 40 min | 500:- x 5

Treatment Vitamin C

Ansiktsbehandling

En uppiggande ekologisk C-vitamin behandling som ger huden ett fräscht utseende. Tillför massor av fukt, energikick för trött hud och förbättrar hudens lyster och spänst på ett kick. C-vitamin är en väldigt bra antioxidant och fungerar som ett "rostskyddsmedel" för huden.


Priser

40 min | 695:-

Kur: 40 min | 549:- x 5

Treatment Acne Out

Ansiktsbehandling

Denna behandling är till för den känsliga problemhuden med akne. Den lugnar och renar på djupet med aktiva produkter. Behandlignen börjas med att rengöras ordenligt för att sen behandlas med en peeeling som är en syragel för att öppna upp huden och få bort gamla döda hudceller. En lotion med mjölksyra och salicylsyra appliceras som förbereder för en behandlande efterföljande Azelaic gel som motverkar bakterier. Behandlingen avslutas med Acnocalm mask som lugnar, återfuktar och renar huden samt en avslutande kräm.


Profiderm Logo
IMG 7592

Hudterapeutens val

Ansiktsbehandling

En behandling för dig som inte vet vad du ska välja. Behandlingen startar med en hudanalys där jag tittar på hudens kondition för att sedan lägga upp en passande behandling för just dig och din hud. I denna Resultatinriktade ansiktsbehandling ingår alltid rengöring, peeling, djuprengörande ånga och portömning (om så behövs) formning bryn, serum, kortare ansiktsmassage samt mask. Behöver det användas någon syra så ingår även det. Har du önskemål om märke finns dessa att välja på: Profiderm eller Maria Åkerberg.


Priser

Den finns även som en 30 min behandling pris:550:-
60 min | 995:-

Cleansing

Ansiktsbehandling

En klassisk ansiktsbehandling med fokus på att rengöra porer, lugna och återfukta. Denna behandling börjar med en rengöring, hudanalys, peeling, djuprengörande ånga, portömning, serum och mask.


Priser

60 min | 895:-

PRXT-33 + Infuzion

Avancerad behandling, Hudföryngring, Kombinationsbehandling

Fukt och uppstraming. Här kombineras två superbehandlingar vid samma tillfälle. Här kommer huden att maxas med föryngrande egenskaper från dessa två behandlingar. Din hud "plumpas" upp ordentligt med fukt och uppstramning. För mer information och kontraindikationer kan ni läsa mer om under varje specifik behandling.


Priser

60 min | 2990:-

Dermaplanepro + Ledmask

Avancerad behandling, Hudföryngring, Kombinationsbehandling

En behaglig och avkopplande behandling som ger cellförnyelse, föryngring och fantastiskt hud. Behanldingen börjas med Dermaplanpro för att öppna upp, rena och ta bort gamla döda hudceller. Därefter appliceras ett anpassat serum för din hudtyp och du får ligga i en avslappnande ledmask i 30 min. För mer information och kontraindikationer kan ni läsa mer om under varje specifik behandling.


Dermaplan pro logo

Priser

90 min | 1795:-

Microneedling + Infuzion booster 2.0

Avancerad behandling, Hudföryngring, Kombinationsbehandling

Denna duo är optimal för att få en djup återfuktning och hudföryngring. Behandlingen börjas med microneedling så att huden förbereds inför Infuzion. Med hjälp av små mikronålar utförs en kontrollerad skada i huden så att små kanaler bildas. Genom hårfoliklarna, svettkörtlarna samt de små kanalerna från Microneelingen får Infuzions booster lättare att penetrera huden. Förutom att huden får djup återfuktning (3 mm ner i huden) med hjälp av Infuzions galvansika ström får man även en extra skjuts av cellförnyelse och kollagen/elastin produktionen med hjälp av Microneedlingen. För mer information och kontraindikationer kan ni läsa mer om under varje specifik behandling.


Priser

60 min | 2750:-

Mironeedling + PRXT-33

Hudföryngring, Avancerad behandling, Kombinationsbehandling

Denna Duo passar utmärkt till dig med djupa linjer och acneärr. Men även till dig som vill föryngra och förebygga såklart. Kombinationen av dessa två ger en jämnare struktur, fasthet och uppstramning. För mer information och kontraindikationer kan ni läsa mer om under varje specifik behandling.


Priser

60 min | 2495:-

Dermaplanepro + Microneedling

Avancerad behandling, Hudföryngring, Kombinationsbehandling

En perfekt duobehandling för att öppna upp huden inför din Microneedlingbehandling. Dermaplanepro avlägsnar gamla döda hudceller med en specialanpassad skalpell. På köpet får man även bort de tunna perikofjunen så att huden förbereds optimalt för en mironeedling. För mer infomation och kontraindikationer kan ni läsa mer under specifik behandling.


Priser

90 min | 2495:-

Microneedling + Infuzion Volymizer 2.0

Avancerad behandling, Hudföryngring, Kombinationsbehandling

Fuktbehandling med volym och föryngring. Här kombineras två behandlingar vid ett och samma tillfälle. För dig som vill Boosta huden optimalt får man hudföryngring och volym på djupet med dessa två ihop. Microneedlingen stimulerar cellförnyelsen och collagent samtidigt som fler kanaler bildas, på så sätt får man ner Hyaluronsyran med hjälp av Infuzion ännu bättre ner i huden. Volymizer Innehåller 21mg hyaluronsyra i en 3ml spruta, lika mycket som i en hudfiller. Volymizer är perfekt för att ge extra volym i tex kinder, haka eller under ögonen. För mer information och kontraindikationer kan ni läsa mer om under varje specifik behandling.


Priser

Hela ansiktet: 45 min | 3100:-

Konsultation

Övrigt

Här går vi igenom och diskuterar vad just din hud behöver. Jag tittar på din hud och rekommenderar lämplig behandling.


Priser

Gratis
15 min | 0:-

bild på salong 1

Beauty Date med dina vänner eller arbetskollegor

Övrigt

Boka salongen helt för er själva i två timmar och få ta del av specialerbjudanden från oss. Kom och ta en After Work med mingel och shopping i en mysig miljö och få kostnadsfri rådgivning och fina erbjudanden. Vi bjuder på en lättare förtäring av alkoholfri dryck, frukt, ost, kex och choklad samt en liten goodiebag. Ni kan även boka till medicinsk meditativ Yoga eller en lättare bryn-styling. Bokning sker via e-mail eller sms.


Priser

Från 6 personer
295:- /person: 295:- x 6

Yoga: 80:- /person:

Bryn-styling för 150:- /person: